Dan Petrescu şi Emil Caras, neplătiţi pentru timpul petrecut la Kuban Krasnodar. Care este motivul



024 октября 2016
sursa: sport1.md
Antrenorii Dan Petrescu şi Emil Caras nu au primit niciun ban în cele 4 luni petrecute la Kuban Krasnodar! Secundul tehnicianului român susţine că la clubul din Rusia sunt foarte multe probleme. 
"Cât am stat la echipă, nu am primit un ban, dar aşa e la mai multe echipe din Rusia. Eu sper totuşi ca în viitorul apropiat clubul se va achita", a declarat Emil Caras. 
Deşi are ca obiectiv revenirea în prima ligă valorică, Kuban ocupă locul 15 în clasament la doar un punct de zona retrogradării. 
"E un mixt de mai mulţi factori - lipsa financiară, lotul făcut în pripă, greşelile noastre, a staff-ului tehnic, poate şi lipsa norocului", a adăugat tehnicianul moldovean.
Pentru a reveni la Kuban, Petrescu şi Caras și-au reziliat contractele cu formația chineză, Jiangsu Suning. Cei doi tehnicienii au mai antrenat echipa în perioada anilor 2009-2012 și au reușit promovarea în primul eşalonul al fotbalului rusesc.
"Poate era mai bine dacă rămâneam în China, fiindcă echipa, care am lăsat-o pe locul doi, avea rezultate, avea un parcurs destul de bun, dar în acest moment şi Dan Petrescu şi noi am simţit nevoie de a pleca, eram prea departe de casă", a specificat Emil Caras. 
La gruparea din Krasnodar sunt legitimaţi moldovenii Dumitru Stajila şi Igor Armaş.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑