Cârțu, atac la Iordănescu. ”E inadmisibil ca o selecționată divizionară să ne strice programul!”



025 января 2015

 

**VIDEO** Cârțu, atac la Iordănescu. ”E inadmisibil ca o selecționată divizionară să ne strice programul!”

Unul dintre cei doi antrenori ai celor de la CS Universitatea Craiova, este vorba despre Sorin Cârțu, s-a declarat total dezamăgit de acțiunea pe care Anghel Iordănescu o pune la cale cu selecționata divizionară.

La finalul amicalului CS Universitatea Craiova - Anji 0-1, ultimul al oltenilor din primul cantonament al iernii, cel din Antalya, Sorin Cârțu a spus că se simte afectat de acțiunea pe care o pune la cale Anghel Iordănescu, cu selecționata divizionară.

”Din câte erau discuțiile preliminare, ziceau de patru jucători în lotul lărgit, cel de 30-40 de jucători, vom vedea ce vor decide.

Mă afectează, dar dacă asta este în fotbalul românesc, ca naționala să fie mai presus ca o echipă de club, ce să mai zic. De fapt, nu este nici măcar naționala. Este pregătirea unei echipe divizionare, care este mai importantă decât a unei echipe profesioniste.

Este inadmisibil ca o selecționată să-ți ia niște fotbaliști vreo două sâptămâni de zile, când sunt cele mai multe amicale, când trebuie să se cristalizeze o formulă de joc”, a spus Cârțu.

Selecţionata divizionară a României va efectua un stagiu de pregătire de 12 zile în Antalya în perioada 3-15 februarie, unde va susţine meciuri amicale cu naţionalele similare ale Bulgariei şi Moldovei şi cu Sioni Bolnisi, o echipă de club din Georgia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑