Mureșan a revenit după 4 etape, dar s-a reaccidentat și e incert pentru meciul cu Steaua. Probleme și cu Gorobsov



025 апреля 2015

 

**VIDEO** Mureșan a revenit după 4 etape, dar s-a reaccidentat și e incert pentru meciul cu Steaua. Probleme și cu Gorobsov

VIDEO ASA Tg. Mureș - Pandurii Tg. Jiu 2-1. Târgmureșenii l-au recuperat pe Gabi Mureșan pentru meciul cu Pandurii, dar ASA l-a putut folosi mai puțin de 20 de minute și mijlocașul e incert și pentru etapa viitoare, când nou promovata o va întâlni pe Steaua, în derby-ul pentru primul loc.

Intrat pe teren în minutul 51, Mureșan (33 de ani) a revenit după o absență de 4 etape, cauzată de o fractură la metatarsianul 3 de la piciorul drept.

Peste 11 minute, duț a avut o intrare întârziată, cu talpa, asupra mijlocașului gazdelor de sâmbătă, iar faultul fostului stelist a fost la un pas să încingă spiritele peste măsură la Tg. Mureș.

Gabi Mureșan a acuzat dureri la piciorul la care a fost accidentat și nu a mai putut continua, fiind schimbat în minutul 70 cu Ivan Gonzalez Lopez. Intrase în locul lui Gorobsov, care a ieși tot accidentat. Ambii sunt incerți pentru meciul următor, cel cu Steaua, din etapa viitoare.

"De ce mi-a fost frică nu am scăpat. Mureșan are piciorul umflat. Vom vedea dacă va juca miercuri. A trebuit să îl introduc în locul lui Gorobsov, care s-a accidentat. Sperăm să îl recuperăm.", a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul târgmureșenilor.

Steaua - ASA Tg. Mureș se joacă miercuri, 29 aprilie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

 

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑