Grozavu, primele declarații optimiste despre participarea în UEL: "Vom vedea dacă merităm!"



025 апреля 2015

 

**VIDEO** Grozavu, primele declarații optimiste despre participarea în UEL:

VIDEO FC Botoșani - CSMS Iași 0-0. Vestea că Astra a primit undă verde de la UEFA pentru a participa în Europa League nu i-a deranjat pe botoşăneni - nou-promovata nici nu ar fi vrut să profite de insolvenţa sau problemele echipelor mai bine clasate.

Mijlocașul Marius Croitoru a declarat, după meciul cu CSMS Iași (0-0): "Locurile de UEFA se câștigă pe teren. Trebuie să îți câștigi dreptul cu puncte, urcând în primele 3-4-5, ceea ce pentru noi nu e un obiectiv".

Nicolo Napoli, antrenor la CSMS Iași, a declarat: "Botoșaniul are fotbaliști buni, antrenor bun, merită poziția. Părerea mea e că merge în Europa League. Noi încă nu scăpăm de emoții, este un punct foarte important. Avem două meciuri acasă, cu Piatra Neamț și Rapid, două meciuri foarte importante pentru adunarea punctelor și scăparea de la retrogradare".

Leo Grozavu, antrenorul de la FC Botoșani, a comentat la Digi Sport cuvintele antrenorului de la CSMS Iași: "Îi mulțumim pentru aprecieri, vom vedea la final dacă merităm. Mai sunt șase etape, vedem la final dacă merităm în Europa League".

De cealaltă parte, după un retur de excepţie, Iaşiul mai are de trecut două examene de foc cu adversare directe în lupta pentru salvarea de la retrogradare - Ceahlăul şi Rapid urmează să vină în Copou. Ionuț Voicu, un fundaș care a pus umărul la promovarea Rapidului, a spus:

"Până nu mă văd salvat matematic nu pot să fiu dezinvolt. Nici colegii mei nu sunt dezinvolți, tratăm meciurile cu maximă seriozitate pentru a ne îndeplini obiectivul".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑