PSG - Lille 6-1. Campioana, de neoprit în Franța. "Hat-trick"-ul lui Lavezzi, aplaudat de Zlatan



025 апреля 2015

 

**VIDEO** PSG - Lille 6-1. Campioana, de neoprit în Franța.

PSG s-a răzbunat pe o echipă din Ligue 1 pentru eliminarea din sferturile UEFA Champions League. O umbră a fostei campioane a Franței, Lille a suferit o corecție severă la Paris, unde a cedat cu 1-6, într-un meci în care Ezequiel Lavezzi a marcat primul său "hat-trick" al sezonului. Zlatan Ibrahimovic a urmărit partida din tribună, fiind în continuare suspendat. Căpitanul Thiago Silva nu a putut fi folosit de Laurent Blanc, din cauza unei accidentări.

După o evoluție modestă la mijlocul săptămânii, în UCL, PSG s-a revanșat în campionat, unde a strâns încă trei puncte grație triplei lui Lavezzi și dublei lui Cavani. Totuși, Lyon poate reveni pe primul loc în Ligue 1, la golaveraj, în cazul unei victorii duminică, în deplasarea cu Reims, de la ora 22:00.

Meciul lui PSG cu Lille nu a avut istoric. Având un singur francez în echipa de start, campioana en-titre a deschis scorul după doar 24 de secunde, prin Maxwell, care a fructificat centrarea bună a lui Aurier. A fost cel mai rapid gol din istoria lui PSG, depășind cu două secunde recordul stabilit în urmă cu doi ani de Zlatan Ibrahimovic.

Javier Pastore i-a oferit apoi un assist frumos lui Cavani, care l-a executat elegant pe Vincent Enyeama, unul dintre cei mai buni portari din fotbalul european. Apoi, Thiago Motta și Cavani au construit în viteză faza din care Lavezzi a marcat pentru 3-0, în minutul 29. Lavezzi a realizat dubla în minutul 44, cu un voleu bine plasat. Vestea proastă pentur PSG a fost accidentarea portarului italian Salvatore Sirigu, care a fost înlocuit în minutul 33 de Nicolas Douchez.

Marko Basa a redus din handicap pentru Lille (59), dar oaspeții au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Corchia, care l-a faultat pe Lavezzi în minutul 71. Cavani a transformat penalty-ul rezultat, iar Lavezzi și-a completat "hat-trick"-ul în minutul 77, cu un șut plasat pe lângă Enyeama, după o altă fază construită de argentinianul Pastore.

Zlatan Ibrahimovic a aplaudat din tribună reușitele spectaculoase ale colegilor săi, care se pregătesc acum pentru duelul din etapa viitoare cu Metz, echipa clasată pe locul 19 în Franța.

PSG (4-3-3): Sirigu (33 Douchez) - Aurier (43 Van der Wiel), Marquinhos, David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta (66 Rabiot), Matuidi - Pastore, Cavani, Lavezzi. Antrenor: L. Blanc

Lille (4-3-3): Enyeama - Corchia, Kjaer, Basa, Sidibe - Balmont, Mavuba (46 A. Traore), Gueye - Roux (74 Pavard), Marcos Lopes (46 Origi), Boufal. Antrenor: R. Girard

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑