Cum a învins-o Wozniacki pe Halep, după 3 ore de joc: "Atunci apreciezi eforturile depuse în sala de forță!"



025 апреля 2015

 

**VIDEO** Cum a învins-o Wozniacki pe Halep, după 3 ore de joc:

Simona Halep s-a bucurat de susţinerea fanilor şi la turneul de la Stuttgart, unde a cedat în semifinale, după un meci spectaculos.

Zeci de români i-au fost alături din tribune - eşecul cu daneza Wozniacki nu i-a descurajat deloc. Reacția unuia dintre ei a fost elocventă: "A fost incredibilă, vreau să o felicit din toată inima, a fost o luptă nemaipomenită, meciul ăsta nu a avut niciun pierzător!".

Ion Țiriac a admirat jocul prestat de Wozniacki în semifinală: "Un jucător, când intră pe teren, face tot ce poate. Atâta a putut azi (n.r. Simona), a găsit o adversară mai bună ca ea azi".

Trei ore au durat cele trei seturi dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki - a fost cea mai lungă partidă care s-a jucat anul acesta la turneul WTA de la Stuttgart. Cealaltă semifinală s-a terminat în doar o oră, iar Angelique Kerber a câștigat ușor în fața lui Madison Brengle.

Halep a declarat, la finalul partidei cu fostul lider mondial: "Am simțit un pic de oboseală pe sfârșit, am greșit mingi ușoare, mă bucur că am putut să joc așa, că am stat trei ore în teren și am luptat. E un meci pozitiv pentru mine, merg cu încredere mai departe".

Caroline Wozniacki a lăudat cu fair-play jocul etalat de sportiva noastră, punctând la final: "Am văzut la un moment dat că avea probleme la un picior, atunci a început perioada mea bună, mă simţeam bine, încă mai puteam să alerg. Am văzut că adversara începuse să obosească, atunci apreciezi eforturile depuse în sala de forţă. Am avut şansele mele de a încheia meciul în setul doi, dar apoi a trebuit să merg mai departe şi să joc setul al treilea.

Apoi am început tare şi am încercat să menţin ritmul. Ştiam că am rezerve de energie pentru setul al treilea. Am încercat să stau mai mult în raliuri, să o fac să alerge, să fiu agresivă."


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑