Stanciu a marcat primul său gol cu capul în Liga 1, dar va lipsi la derby-ul cu ASA, suspendat. "Îmi pare rău!"



025 апреля 2015

 

**VIDEO** Stanciu a marcat primul său gol cu capul în Liga 1, dar va lipsi la derby-ul cu ASA, suspendat.

VIDEO U Cluj - Steaua 0-3. Nicușor Stanciu (21 de ani) a fost eroul Stelei în deplasarea de la Cluj, după ce a marcat două goluri superbe, grație cărora campioana s-a distanțat pe tabelă.

Prima reușită a venit în urma unei lovituri de cap din interiorul careului (14), iar cea de-al doilea său gol (72) a fost rezultatul unui șut excelent din marginea suprafeței de pedeapsă. La Cluj, Stanciu a marcat primul său gol în Liga 1 din februarie 2014 încoace!

Totuși, Nicușor Stanciu are și motive să fie supărat după meci, deși a adus prima victorie a Stelei după o pauză de 20 de zile. În minutul 55, Stanciu a lovit o minge după fluierul arbitrului și a primit cartonașul galben, urmând să fie suspendat etapa viitoare, la derby-ul cu ASA Târgu Mureș. Mijlocașul a declarat după meci, ÎN DIRECT la Digi Sport:

"Am reușit să facem un joc bun, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimele meciuri. Asta ne dă încredere și sper să câștigăm meciurile viitoare și la final să ne bucurăm de câștigarea unui nou campionat. A fost o perioadă mai grea, în care nu am jucat foarte mult și nu am avut evoluții bune. Nu mă așteptam să marchez uc capul. În Liga 1 nu am mai marcat cu capul, dar mă bucur că am reușit astăzi și că am reușit să câștigăm.

Miercuri o să fie încă un meci, unul important, dar nu cred că acesta va decide campionatul. Avem un meci mult mai greu cu Târgu Mureș. La noi se vorbește mult, pentru că e Steaua Bucurșeti. Dar aceste probleme nu țin de jucători și nu ar trebui să ne lăsăm afectați de chestiile acestea. El (n.r. Costel Gâlcă) este antrenorul nostru și după ce ne vom îndeplini obiectivele, din vară, vom vedea ce va decide domnul Gigi Becali".

Stanciu și-a cerut scuze pentru cartonașul galben primit la Cluj, dar nu l-a păcălit pe Gabi Balint cu explicația sa: "La meciul cu Târgu Mureș voi fi suspendat, pentru că am dat cu piciorul într-o minge fără să aud fluierul arbitrului. Îmi pare rău pentru acest lucru. Criticile nu mă afectează așa mult, prefer să nu le răspund, pentru că domnii care vorbesc în studiouri au multă experiență și am un respect mare pentru ei". Gabi Balint a analizat momentul în studioul Digi Sport: "Cum să nu auzi fluierul? Păi îl auzi, că altfel căutai să dai o pasă, nu loveai în minge așa!".

Meciul Steaua - ASA se va disputa miercuri, de la 21:30, și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑