Petrocub-Hânceşti vrea să-şi întărească lotul! De unde va lua tineri fotbalişti



025 июня 2016
FOTO: moldovasport.md
Petrocub-Hânceşti vrea să-şi întărească lotul cu jucători de la echipa a doua a clubului Zimbru Chişinău. În ajunul noului sezon staff-ul tehnic testează 5 fotbalişti tineri.
Este vorba despre Vadim Bejenari, Andrei Trifan, Alexandru Belevschi, Nicolae Bortă şi Vitalie Damaşcan.
"Părerea mea că nu e un pas înapoi. O să am practică de joc, o să cresc, principal să muncesc şi totul va fi bine. Acum a venit jucători noi, antrenorul s-a bazat pe ei, alegerea a fost aici", a spus jucătorul de la Zimbru, Alexandru Belevschi.
"Creşterea trebuie să fie treptată - Divizia A şi apoi Divizia Naţională. Cred că sunt în cea mai bună formă pentru a încerca puterile în Divizia Naţională", a spus un alt jucător de la Zimbru, Vadim Bejenari.
"Majoritatea jucătorilor de la Zimbru sunt în toate echipele. Cred că într-adevăr este o şcoală bună, jucătorii sunt pregătiţi foarte bine", menţionează directorul sportiv Petrocub-Hânceşti.
Totodată, Petrocub-Hânceşti s-a despărţit de Dorin Popovici, Valeriu Osipenco, iar Vladimir Ambros se antrenează cu Milsamni Orhei.
Deocamdată nu se ştie dacă va rămâne la echipă Valeriu Andronic.
În sezonul trecut Petrocub-Hânceşti a terminat pe locul 8 în clasament şi este pregătită să ofere surprize şi în următoarea stagiune a Diviziei Naţionale.
"În acest sezon noi vrem să ne luptăm, suntem în primul rând mai maturi. Băieţii au înţeles că poţi să te lupţi cu fiecare. MUSCA Vrem să avem rezultate. Campionatul va arăta. O să ne luptăm de la meci la meci. Avem tot pentru asta", a spus preşedintele Petrocub-Hânceşti, Mihai Usatîi.
Pe 2 iulie Petrocub-Hânceşti va disputa un meci amical cu formaţia CF Ungheni, care a promovat în prima ligă valorică a fotbalului moldovenesc.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑