Scandal în apropierea Jocurilor Olimpice de la Rio! Australia acuză condițiile proaste din satul olimpic



025 июля 2016
FOTO: puterea.ro
Scandal în apropierea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro! Sportivii din delegaţia australiană au acuzat condiţiile proaste şi au refuzat să se cazeze în satul olimpic.
Atleţii de la Antipozi susțin că au simţit în camere un miros acut de gaz, au găsit toalete înfundate și fire dezgolite ce apar din pereți.
"În urma unui test făcut de noi ieri după amiază, am observat că au existat scurgeri semnificative la nivelul conductelor sanitare şi scurgeri la firele de energia electrică. Apă şi energie electrică nu este o combinație bună", a spus șefa delagației din Australia, Kitty Chiller.
În contrapartidă, primarul oraşului Rio de Janeiro, Eduardo Paes, a declarat că în Brazilia condiţiile sunt mai mult bune decât cele ce au fost la Sidney, în Australia, unde s-a desfăşurat ediția Jocurilor Olimpice din anul 2000.
Edilul a fost ironic la criticile aduse de australieni.
"Este ceva normal să repari ceva. Vom face ca australienii să vor simţi ca acasă  - vom aduce un cangur, care va sări în faţa lor", a spus primarul orașului Rio de Janeiro, Eduardo Paes.
Până la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de vară, în data de 5 august, cei 10 mii de sportivi vor fi găzduiți în nu mai puțin de 31 de edificii hoteliere din satul olimpic.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑