Toulouse - Lens 0-2. Echipa lui Grigore a pierdut în fața ultimei clasate



025 октября 2014

 

**VIDEO** Toulouse - Lens 0-2. Echipa lui Grigore a pierdut în fața ultimei clasate

Cu Dragoș Grigore integralist, Toulouse a pierdut pe teren propriu, 0-2, în fața ultimei clasate, Lens.

La fel ca și în meciul cu Paris Saint-Germain, oaspeții au deschis scorul repede, în minutul 11. El Jadeyaoui a reușit să puncteze din centrarea lui N'dyae.

Lens și-a dublat avantajul 16 minute mai târziu, grație reușitei lui Bourigeaud. Grigore putea înscrie în minutul 50 pentru gazde, dar a reluat cu capul în brațele portarului.

Aguilar a trecut și el pe lângă gol tot cu o lovitură de cap, în minutul 52. Cea mai mare ocazie a lui Toulouse a fost irosită pe final, în minutul 77, de rezerva Braithwaite.

></p><p>Echipa lui Dragoș Grigore a suferit a cincea înfrângere a sezonului în Ligue 1 și este pe locul 11 în clasament, în timp ce Lens a câștigat abia al treilea meci, după victoriile cu <strong>Reims</strong> (4-2) și<strong> Lyon</strong> (1-0).</p><p>În etapa viitoare, Toulouse are un meci extrem de dificil pe terenul lui <strong>Bordeaux</strong>, în timp ce Lens va juca tot în deplasare, la <strong>Marseille.</strong></p><p><strong>Toulouse:</strong> Boucher - Veskovac (Spano, 44), Grigore, Moubandje - Akpa-Akpro, Doumbia, Aguilar, Trejo (Regattin, 46), Sylla (Braithwaite, 73) - Ben Yedder, Pesic<br><strong>Antrenor:</strong> Alain Casanova</p><p><strong>Lens:</strong> Belon - Cavare, Landre, Ba, Baal - Valdivia, Bourigeaud (Fradj, 81), Cyprien - El Jadeyaoui, N'Diaye (Nomenjanahary, 65), Guillaume<br><strong>Antrenor:</strong> Antoine Kombouare</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑