Costel Gâlcă, lăudat pentru jocul prestat de Steaua: ”Filosofia lui a început să fie pusă în practică!”



025 октября 2014

 

**VIDEO** Costel Gâlcă, lăudat pentru jocul prestat de Steaua: ”Filosofia lui a început să fie pusă în practică!”

Steaua a câștigat meciul cu Rio Ave, din Europa League, chiar dacă pe final roș-albaștrii au tremurat puțin pentru cele trei puncte. Totuși, evoluția elevilor lui Gâlcă a fost lăudată.

După ce Laurențiu Reghecampf a decis să plece la Al Hilal, nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă va reuși Steaua să joace la fel de bine.

Întrebările au persistat și după ce Costel Gâlcă a fost numit ca antrenor.
Între timp, chiar dacă echipa a ratat calificarea în grupele Champions League, Gâlcă pare a se fi impus atât în vestiar, dar mai ales și în fața analiștilor din fotbalul românesc.

Evoluția roș-albaștrilor, contra lusitanilor de la Rio Ave, scor 2-1, din Grupa J a UEFA Europa League, a fost analizată în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

”Jocul Stelei nu este întâmplător. Faptul că Gâlcă lucrează foarte mult din punct de vedere tactic la jocul ofensiv se vede de la meci la meci. Filosofia lui a început să fie pusă în practică.

Purtătorul de balon începe tot mai mult să fie ajutat de către colegii lui. Echipele de posesie mută mulți jucători în preajma purtătorului de balon pentru ca acesta să aibă mai multe soluții, nu să bubuie mingiile în față și acest lucru se vede și la Steaua”, a spus Andrei Vochin, unul dintre analiștii Digi Sport.

Consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, consideră însă că trupa din Ghencea are nevoie de jucători cu mai mare viteză pe zona de atac.

”Steaua are mare nevoie in zona de atac de mare viteză. Sunt jucători buni, tehnici, dar nu de viteză. Chipciu este o variantă, la fel ca și Adi Popa, dar niciunul dintre ei nu excelează la acest capitol. Or, jocul impus de Gâlcă are nevoie de astfel de fotbaliști la finalizare”, a conchis Vochin la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑