Veris Chişinău a învins Dinamo Auto cu scorul de 5-0



025 октября 2014
foto:fcveris.md

Veris Chişinău a învins Dinamo Auto cu scorul de 5-0 în cea de-a 12-a etapă din Divizia Naţională şi astfel şi-a păstrat poziţia a doua în clasament.

În partida jucată la Ghidighici, pe un teren inundat din cauza ploii, Veris a deschis scorul în minutul 14, prin fundaşul Cucerenco. Peste patru minute, ucraineanul Akimov a dublat avantajul gazdelor. Veris s-a dezlănţuit după pauză şi a mai marcat de trei ori. În minutul 57, Petru Racu a transformat un penalty, iar Frunză a majorat scorul la 4-0 peste 12 minute. Cucerenco şi-a trecut în cont dubla cu şase minute înainte de încheierea meciului, stabilind rezultatul final.

"Mi-a plăcut cum jucătoii mei s-au atârnat de această partidă. Au acceptat condiţiile care sunt, s-au mobilizat şi a venit rezultatul", a declarat antrenorul Veris, Lilian Popescu.

Dinamo Auto a suferit a 11-a înfrângerea din tot atâtea meciuri jucate în acest sezon în Divizia Naţională.

"Băieţii au promis că vor lupta în teren şi asta au făcut. Dar nu poţi lupta împotriva altor factori care sunt în fotbal", a zis antrenorul echipei Dinamo Auto, Igor Negrescu.

În celelalte meciuri jucate sâmbătă, Dacia Chişinău a învins FC Costuleni cu 3-1, iar Zaria Bălţi a pierdut partida din deplasare cu Academia, scor 2-5.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑