Ianis Hagi este dorit de Inter și și-a dezvăluit preferații: "Messi, Sânmărtean și Steaua"



025 октября 2014

 

Impresionați de calitățile lui George Pușcaș, dar și de interesul mai multor formații importante din lume pentru Ianis Hagi, Inter și-l dorește și ea pe băiatul "Regelui".

Site-ul fcinternews.it dezvăluie că șefii trupei din Milano îl doresc pe unul dintre cei mai talentați jucători ai generației sale. Inter s-a adăugat și ea pe lista "pețitoarelor" lui Ianis, după Fiorentina, Galatasaray și AS Roma.

Ianis a împlinit în această săptămână 16 ani și a acordat un interviu pentru televiziunea Academiei Hagi. În cadrul lui, tânărul fotbalist a vorbit despre preferații săi, atât din țară, cât și din străinătate, dar și despre echipa preferată:

"Tata mi-a zis că seamăn cu Zidane, încerc să mă uit la el să văd cum juca el. L-am prins și eu puțin în 2005-2006, mai ales la CM din Germania. Este un jucător extraordinar.

Jucătorul preferat este Messi: îmi place tehnica lui, e lucid, concentrat asupra jocului lui și dă totul pe teren.

Formația preferată, în afară de Viitorul, este Steaua. Și asta pentru că atacă, joacă ofensiv, nu se apără. Sânmărtean îmi place foarte mult, toată lumea îl felicită după meciurile de la națională, se vede că este cel mai bun jucător din România.", a declarat Ianis Hagi pentru sursa citată.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑