Un nou record în MotoGP pentru Marc Marquez, care pleacă iar din pole-position



025 октября 2014

 

**Un nou record în MotoGP** pentru Marc Marquez, care pleacă iar din pole-position

Marc Marquez a stabilit un nou record la finalul calificărilor pentru Marele Premiu de MotoGP din Malaezia, care au fost transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Marquez a obținut cel de al 13-lea pole-position din sezon, record absolut în Campionatul Mondial. Săptămâna trecută, în Australia, ibericul egalase performanța lui Casey Stoner, care a plecat din pole-postion de 12 ori în sezonul 2011.

Marquez a devenit, totodată, primul pilot care a coborât sub 2 minute pe turul de circuit de la Sepang. Dublul campion mondial a fost mai rapid cu peste o zecime de secundă față de Dani Pedrosa. Prima linie a fost completată de către un alt spaniol - Jorge Lorenzo. La fel ca Marquez, Lorenzo nu a câștigat niciodată pe traseul asiatic. Din linia secundă vor lua startul Stefan Bradl, Andrea Dovizioso și Valentino Rossi.

La clasa Moto 2, Esteve Rabat nu a avut adversar. Cu o clasare pe locul al treilea în cursă, Rabat va deveni campion mondial.

Jack Miller a fost cel mai rapid în calificările Moto 3. Cel de al 8-lea pole-position nu i-a adus însă linistea. În ultimele 2 Grand Prix-uri, el are de recuperat 20 de puncte. Alex Marquez, adversarul său, a încheiat al 5-lea.

Cursele de la Sepang se vor desfășura duminică, de la ora 07:00 dimineata și vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport 2. De la ora 3:40 se va da startul sesiunilor de încălzire, care vor fi transmise tot pe Digi Sport 2.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑