S-au ales fotbaliștii care vor defila diseară în El Clasico. Suarez, la catalani - madrilenii, fără Bale!



125 октября 2014

 

**S-au ales fotbaliștii care vor defila diseară în El Clasico.** Suarez, la catalani - madrilenii, fără Bale!

Luiz Enrique și Carlo Ancelotti și-au luat toate măsurile, astfel ca marele duel de diseară, de pe ”Santiago Bernabeu” să nu-i prindă descoperiți. Luis Suarez este în lotul catalanilor, gata pentru debut, în timp ce Gareth Bale, accidentat, va urmări meciul din tribună.

Real Madrid și FC Barcelona se vor duela diseară, de la ora 19:00, ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport într-un meci așteptat de o planetă întreagă (DETALII AICI și VIDEO).

Ambii tehnicieni, Luis Enrique și Carlo Ancelotti, au pregătit cu mare atenție întâlnirea de cinci stele și tocmai de aceea și-au luat toate măsurile pentru a nu fi descoperiți în timpul marii încleștări.

Real Madrid - FC Barcelona va putea fi urmărit ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19:00, la Digi Sport, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Partida va fi transmisă și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Așa cum a promis, Enrique l-a introdus în lot pe Luis Suarez, care va debuta practic pentru gruparea blaugrana. În schimb, Douglas și Adriano, accidentați, precum și Masip, Vermaelen, Montoya, Rafinha și Sandro, din rațiuni tactice, n-au prins lotul.

Fotbaliștii convocați de către Luis Enrique:

Ter Stegen, C. Bravo - Pique, Rakitic, Sergio Busquets, Xavi, Pedro, A. Iniesta, Luis Suarez, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, S. Robert Dani Alves, Mathieu și Munir.

Și Ancelotti și-a ales elevii alături de care va ataca El Clasico. Spre deosebire de catalani, între cei 19 convocați se află trei portari, Pacheco fiind ales să stea alături de Casillas și Navas. Singurii absenți sunt Bale, Coentrao și Jesse.

Fotbaliștii convocați de către Carlo Ancelotti:

Iker Casillas, Keylor Navas și Pacheco - Sergio Ramos, Nacho, Pepe, Varane, Marcelo Carvajal, Arbeloa - Kroos, James Rodriguez, Khedira, Modric, Illarra, Isco - Ronaldo, Benzema, Chicharito.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 25 октября 2014 | 14:07 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑