Ore numărate până la cel mai aşteptat meci din această săptămână! Real Madrid se va duela cu Barcelona



125 октября 2014

 

Ore numărate până la cel mai aşteptat meci din această săptămână! Real Madrid şi Barcelona se vor duela în această seară pe stadionul Santiago Bernabeu cu începere de la ora 19.00. Înainte de marele duel, antrenorul galacticilor a anunţat că Gareth Bale nu s-a recuperat după accidentare şi va rata meciul cu Barcelona. În schimb, pentru Real va putea juca fundaşul Sergio Ramos, care a fost accidentat în ultima săptămână.

"Nu mai există în lume un meci de asemenea nivel. Şi nu mă refer la calităţile ofensive ale ambelor echipe, ci şi la jucătorii de la mijlocul terenului, care au calităţi excepţionale", a declarat antrenorul Real Madrid, Carlo Ancelotti.

De partea cealaltă, pentru Barcelona va debuta într-un meci oficial atacantul Luis Suarez, căruia i-a expirat suspendarea de patru luni. Antrenorul catalanilior, Luis Enrique a confirmat faptul că uruguayanul va juca în derby-ul cu Real, însă nu a precizat dacă acesta va fi titular.

"Suarez va juca câteva minute, dar anume câte, asta e altă întrebare. Vă asigur că el va evolua în acest meci. Este foarte important ca Suarez să debuteze la prima echipă anume în acest meci", a zis antrenorul Barcelonei, Luis Enrique.

Înainte de El Clasico, Barcelona este lider în clasament, având 22 de puncte şi niciun gol încasat. Real Madrid ocupă locul trei şi are cu patru puncte mai puţine decât gruparea catalană.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 26 октября 2014 | 12:54 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑