Simona nu se teme de un nou duel cu Serena: ”Sunt pregătită pentru orice. Va fi mai concentrată, acum!”



025 октября 2014

 

**VIDEO** Simona nu se teme de un nou duel cu Serena: ”Sunt pregătită pentru orice. Va fi mai concentrată, acum!”

Simona a explicat cum a pregătit meciul cu Radwanska, unde a găsit cheia succesului, dar și faptul că nu se teme de a doua confruntare cu Serana Williams, care va fi duminică, 26 octombrie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Simona Halep trăiește momente de vis la Singapore. Sportiva noastră a ajuns în finala Turneului Campioanelor (premieră pentru sportul românesc!), după o semifinală fără istoric în fața polonezei Agnieszka Radwanska (DETALII AICI și VIDEO).

Finala Turneului Campioanelor, de la Singapore, dintre Simona Halep și Serena Williams, se va disputa duminică, 26 octombrie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai tare faze VIDEO ale finalei vor fi redate în timp real pe site-ul nostru, digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Imediat cum a obținut calificarea în finala competiției, Simona Halep a explicat cum a decurs partida cu poloneza.

”Nu mă așteptam să ajung până aici. Am încercat în fiecare zi să muncesc cât mai bine, să practic un tenis de calitate, să fac mereu cel mai bun meci. Azi a fost meciul perfect. Și Agnieszka este o jucătoare mare și vreau să o felicit. Mă simt minunat!”, a spus Halep.

Sportiva noastră a explicat, mai apoi, cum a pregătit, dar mai ales cu și-a câștigat dreptul de a juca marea finală.

”Știam că trebuie să alerg mult, știam că și ea se deplasează bine în teren, și de aceea mi-am dorit să termin punctele cât mai repede, lovind mingea din interiorul terenului. Serviciul m-a ajutat foarte mult, totul a mers bine”, a continuat Simona.

Simona Halep, cea care i-a administrat, în grupe, o înfrângere Serenei Williams, pe care americanca nu o va uita prea curând (DETALII AICI și VIDEO), și pe care apoi a ajutat-o să se califice în ultimul act al turneului (DETALII AICI), a vorbit și despre reeditarea acestui duel, din finală.

”Va fi o zi nouă, vom vedea ce se va întâmpla. Eu sunt pregătită pentru orice. Știu că Serena va fi mai concentrată în finală”, a conchis Simona Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑