HCM Baia Mare a avut un start de coșmar în Franța! Partida e LIVE pe Digi Sport 2



025 октября 2014

 

**VIDEO** HCM Baia Mare a avut un start de coșmar în Franța! Partida e LIVE pe Digi Sport 2

Campioana României, HCM Baia Mare, s-a deplasat la Metz în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, dar a avut parte de un start neașteptat de slab în fața franțuzoaicelor. Elevele lui Costică Buceschi au marcat primul gol abia după minutul 5!

Ce-i drept, primul gol al meciului a fost marcat în minutul 4, de către franțuzoaice. Do Nascimento a fost responsabilă cu prima reușită a româncelor, din 7 metri, după aproape 6 minute de joc.

În rest, HCM a ratat exasperant în situații foarte bune, inclusiv de la 7 metri, dar fetele au găsit reursele necesare să vină aproape de adversar, după ce au fost conduse clar: s-a făcut 9-10 în minutul 27. La pauză s-a intrat cu scorul de 13-10, echipa oaspete fiind în inferioritate.

De la Baia Mare nu lipsesc cele mai importante jucătoare: Ardean-Elisei, Buceschi, Do Nascimento, Herrem, Nechita, Ungureanu sau Arenhart. Partida este transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

HCM Baia Mare a învins în primul meci al grupelor Ligii Campionilor, pe teren propriu, pe Lublin, cu scorul 30-25. Metz a pierdut în deplasare, la Larvik, primul meci al grupei D din Liga Campionilor, scor 25-20.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑