Sergiu Buș a marcat din nou pentru lider, în derby-ul Sofiei, și e golgheterul Bulgariei



025 октября 2014

 

**VIDEO** Sergiu Buș a marcat din nou pentru lider, în derby-ul Sofiei, și e golgheterul Bulgariei

Sergiu Buș traversează cea mai bună perioadă a carierei, în tricoul lui CSKA Sofia, fiind golgheter în prima ligă bulgară, după 13 etape. În ultima rundă, atacantul român în vârstă de 21 de ani a marcat pentru a opta oară în acest sezon, în victoria echpei sale de pe terenul rivalei sofiote Levski.

Buș a punctat în minutul 45+4, majorând scorul la 2-0, după ce contribuise decisiv și la deschiderea scorului, în minutul 22. CSKA A câștigat cu 3-0 disputa și are 10 puncte avans față de a doua clasată, Ludogorets, care are un meci mai puțin disputat.

Cu Levski, Buș a marcat ca un vârf autentic, scăpând singur între stoperii adverși, de la 30 de metri, și șutând imparabil din interiorul careului. La goul înscris de Toni Silva în minutul 22, a preluat cu capul în careu, a șutat dintr-o poziție dificilă, Plamen Iliev a respins cu greutat și Silva a trimis simplu în poarta goală.

Buș împarte prima poziție a clasamentului golgheterilor Bulgariei cu Ivan Tsvetkov, atacantul de 35 de ani al lui Botev Plovdiv, care a punctat și el în această rundă, în victoria, 3-1, cu Beroe.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑