Simona Halep s-a calificat în finala Turneului Campioanelor. Urmează a juca cu numărul unu mondial



025 октября 2014

 

Simona Halep s-a calificat în finala Turneului Campioanelor, chiar la prima participare la această competiție. Tenismena din România a învins-o în semifinală pe Agnieszka Radwanska într-o oră şi şapte minute, scor 6-2 6-2.

Halep a avut patru duble greşeli, în timp ce jucătoare din Polonia, niciuna. Românca a reuşit şi patru aşi, faţă de doar unul al adversarei.

Pentru calificarea în finală, Halep şi-a asigurat 890 de puncte WTA şi un cec în valoare de 971 mii de dolari. După partida cu Radwanska, Simona a urcat pe locul 3 WTA, iar dacă va cuceri trofeul la Turneul Campioanelor va rămâne pe această poziţie pînă la finalul sezonului.

"Mă simt relaxată acum, pentru că nu am nimic de pierdut în finală. E un vis să fiu în finala acestui turneu. Înainte de această competiţiei nu mă aşteptam la acest rezultat, iar acum nu simt nicio presiune", a zis tenismena din România.

Halep va juca finala cu numărul unu mondial, Serena Williams. Jucătoarea din SUA a învins-o dramatic în prima semifinală pe Caroline Wozniacki cu scorul de 2-6 6-3 7-6.

În primul set, Serena a avut o cădere nervoasă şi a rupt racheta, lovind cu ea în pământ de mai multe ori. Halep şi Williams s-au mai întâlnit o dată la turneul de la Singapore, în meciul din Grupa Roşie, iar românca s-a impus categoric cu 6-0 6-2.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑