LIVE SCORE FC Botoșani - Rapid 0-0. Duel aprig pentru evitarea retrogradării



025 октября 2014

**LIVE SCORE** FC Botoșani - Rapid 0-0. Duel aprig pentru evitarea retrogradării

LIVE TEXT

Min. 1: A început partida de la Botoșani.

ECHIPELE DE START

Rapid: Drăghia - Savin, Negru, Iacob, N.Vasile - Al.Dan - Martin, Pancu, Rosu, Cojocnean - Ciolacu
FC Botoşani: Lazar - Homei, Ngadeu, Fulop, Acsinte - Croitoru, Danci, Vaşvari - Martinus, Hadnagy, Ngankam

Rapid luptă din greu pentru evitarea retrogradării și are un meci important sâmbătă, cu FC Botoșani, în deplasare (ora 21:00). Antrenorul Marian Rada are mari probleme de lot, deoarece trei jucători sunt suspendați, iar alți patru sunt accidentați.

Astfel, pentru partida din Moldova, Rada nu-i va avea la dispoziție pe Mera, Tînc, Rui Miguel și Alex Coman, accidentați, dar nici pe suspendații Doman, Lung și Săndulescu. Au fost în schimb recuperați veteranii Daniel Pancu și Emil Dică, care ar putea începe ca titulari sâmbătă.

"Meciul ne-a prins într-o situaţie dificilă, pentru că avem mulţi absenţi. Încă nu suntem acolo unde ne dorim, nici valoric şi nici din punct de vedere al omogenităţii. Dar suntem Rapid şi trebuie să câştigăm oriunde am juca şi indiferent de greutăţi.

Eu am încercat să le ridic moralul fotbaliștilor după înfrângerea din ultimul joc, însă şi moralul este dat de valoarea individuală a fiecăruia şi noi nu avem încă acei jucători sclipitori care să facă diferenţa", a declarat Marian Rada, în cadrul unei conferințe de presă.

Cele două echipe s-au întâlnit și în Cupa României, unde Rapid a avut câștig de cauză pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑