Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor. Romanca va da piept cu Serena Williams



025 октября 2014

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor. Ea va da piept cu liderul mondial Serena Williams, pe care a invins-o o data in grupe.


Simona Halep s-a distrat astazi cu poloneza Agnieszka Radwanska in semifinalele Turneului Campioanelor. La capatul unei partide aparent usoare, care a durat doar 67 de minute, Halep a castigat cu un dublu 6 la 2.

 

Simona HALEP, TENISMANA: “M-am simţit excelent astăzi, cred că am făcut un meci perfect. Sunt bucuroasă şi vreau să mă bucur de cel mai bun tenis. ”

 

Pentru calificarea in finala, Halep si-a asigurat 890 de puncte in clasamentul WTA si va incheia anul pe locul 3 mondial. In plus ea se va imbogati cu 971 de mii de dolari. In marea finala programata pentru maine, romanca o va intalni pe americanca Serena Williams, care ocupa locul 1 mondial. In grupe cele doua s-au mai intalnit odata si Halep a umilit-o pe Serena William cu 6 al 0 si 6 la 2. 

 

Simona HALEP, TENISMANA: “Sunt pregătită pentru orice, vreau să simt plăcere de la finală şi ştiu că acum ea va fi mult mai focusată pentru partida de mâine. ”

 

La randu-i, tot astazi, Serena Williams a invins-o in cealalta semifinala pe jucatoarea daneza Caroline Wozniacki. Americana a avut un meci dificil, castigand in setul decisiv, cu 8 la 6 la tie-break.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: serena williams, Turneului Campioanelor, Simona Halep,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑