West Ham - Man. City 2-1. D. Sakho și "ciocănarii" au pus piedică "cetățenilor"



025 октября 2014

**VIDEO** West Ham - Man. City 2-1. D. Sakho și

În etapa a 9-a a campionatului, Manchester City a pierdut pe terenul lui West Ham, scor 1-2, astfel că echipa lui Pellegrini a ajuns la cinci puncte în spatele liderului din Anglia, Chelsea.

West Ham, pe de altă parte, a bifat cea de-a treia victorie la rând și a ajuns la un singur punct în spatele "cetățenilor"!

Victoria a fost decisă de golurile lui Amalfitano (21) și Sakho (75), înainte ca David Silva să puncteze cu un șut superb, la colțul lung, după o acțiune individuală (77). Diafra Sakho a marcat pentru a șasea oară în ultimele șase meciuri de campionat, iar City rămâne cu trei meciuri în care nu a primit gol în acest sezon intern, în care a disputat 13 jocuri.

Înainte ca Sakho să marcheze golul desprinderii, Sergio Aguero și Yaya Toure au lovit bara, iar Stevan Jovetic a avut o mare șansă de egalare, dar a fost blocat de Adriano. City a părut obosită după partida cu CSKA Moscova din grupele UCL (2-2 VIDEO), unde englezii au pierdut inexplicabil două puncte și au încheiat astfel săptămâna în genunchi.

Un moment amuzant s-a petrecut după golul marcat de Amalfitano, când francezul, acompaniat de Enner Valencia, s-a bucurat în tribune pentru reușita sa, dar în sectorul fanilor lui Manchester City, care au privit uimiți la sărbătoarea adversarilor (foto jos). 34.977 de fani au fost la meciul de la Londra în care s-au acordat trei cartonașe galbene.

></p><p>City a avut mingea în posesie 70% din timp, iar West Ham a fost surclasată la aproape toate statisticile: 21-12 a fost raportul șuturilor la poartă în favoarea oaspeților, care au cadrat balonul doar de 5 ori. La cornere, scorul a fost 8-4 pentru City, care se află acum pe locul 3.</p><p><strong><span style=West Ham (4-3-1-2): Adrian - Jenkinson, Collins, Reid, Cresswell - Noble, A. Song, Amalfitano (67 Kouyate) - Downing - Sakho (89 Nolan), Valencia (76 C. Cole). Antrenor: S. Allardyce

Man. City (4-4-2): Hart - Zabaleta, Kompany, Mangala, Clichy (78 Kolarov) - Jesus Navas, Toure, Fernando (78 Milner), David Silva - Aguero, Dzeko (59 Jovetic). Antrenor: M. Pellegrini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑