PSG - Bordeaux 3-0. Victorie clară a campioanei, fără Ibrahimovic și Cavani



025 октября 2014

**PSG - Bordeaux 3-0.** Victorie clară a campioanei, fără Ibrahimovic și Cavani

Fără suedezul Ibrahimovic, în continuare accidentat, dar și fără Cavani, suspendat, PSG s-a impus cu 3-0 în derby-ul cu Bordeaux, într-o partidă care s-a jucat mai mult de o repriză 10 la 10.

După 28 de minute de joc, van der Wiel a văzut direct cartonașul roșu (28) însă avantajul numeric al oaspeților n-a ținut prea mult, pentru că Tony Chapron l-a eliminat și pe Poko (37).

David Luiz a avut cea mai importantă ocazie a primei părți, când a trimis în bară din lovitură liberă (38). Chiar la ultima fază din prima repriză, Verratti a fost faultat în careu de Yambere, iar Lucas Moura a deschis scorul de la punctul cu var (47).

La 4 minute de la reluare, brazilianul a obținut și el o lovitură de pedeapsă, după duelul cu Pallois și tot el a executat (49). A fost al 3-lea său gol din carieră în poarta lui Bordeaux și a cincea reușită stagională (49).

Lucas a fost apoi înlocuit de Lavezzi, iar argentinianul a stabilit scorul final, 3-0, cu primul său gol din actualul sezon.

PSG înregistrează al cincilea succes din această stagiune și a 5-a victorie consecutivă în duelurile directe cu Bordeaux.

PSG: Sirigu - van der Wiel, Silva, Luiz, Maxwell - Verratti ('60 Cabaye), Motta, Matuidi - Lucas ('66 Lavezzi), Bahebeck ('32 Aurier), Pastore
Antrenor: Laurent Blanc

Bordeaux: Carrasso - Faubert, Pallois, Yambere, Poundje - Poko, Sertic ('78 Contento) - Rolan ('57 Kaabouni), Plasil, Khazri - Toure ('57 Sala)
Antrenor: Willy Sagnol

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑