Faza care a dinamitat derby-ul, hențul lui Pique. "Nu a fost intenționat! Puteam conduce cu 2-0"



125 октября 2014

 

**VIDEO** Faza care a dinamitat derby-ul, hențul lui Pique.

Internaționalul spaniol Gerard Pique (27 de ani) crede că Barcelona ar fi putut să obțină mai multe în deplasarea de la Real Madrid, unde catalanii au condus, dar s-au recunoscut învinși la final, scor 1-3. Dezastrul Barcelonei a plecat chiar de la o gafă a lui Pique.

În minutul 34, acesta a atins mingea cu mâna în careu, iar Cristiano Ronaldo a transformat fără emoții și a egalat situația la 1. Apoi, Pepe și Benzema au închis tabela (VIDEO). Duoă meci, Pique și-a recunoscut greșeala și a declarat, conform presei spaniole:

"Am început foarte bine meciul și am fi putut să conducem cu 2-0. Dar am ratat și în cele din urmă cred că Real Madrid a meritat victoria, judecând repriza a doua. Hențul meu? Nu a fost intenționat". Fundașul cu 169 de selecții la naționala Spaniei a vorbit și despre debutul lui Luis Suarez, care a contribuit la faza primului gol:

"Suarez a putut să joace și a fost bine că l-am avut la dispoziție. Cred că antrenorul (n.r. Luis Enrique) a luat o decizie bună când l-a ales ca titular", a spus Pique.

Barcelona continuă să conducă în clasamentul din Spania, cu 22 de puncte acumulate în 9 meciuri, dar Real Madrid s-a apropiat la o singură lungime după succesul de sâmbătă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 26 октября 2014 | 12:57 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑