Luis Suarez a debutat la Barcelona chiar în El Clasico. Uruguyanul a pasat la golul lui Neymar!



025 октября 2014

 

**VIDEO** Luis Suarez a debutat la Barcelona chiar în El Clasico. Uruguyanul a pasat la golul lui Neymar!

Luis Suarez a fost titularizat surprinzător în El Clasico și fostul atacant al lui Liverpool a debutat astfel în tricoul Barcelonei, chiar pe Santiago Bernabeu, într-o partidă pe care echipa sa a pierdut-o cu scorul de 1-3 (VIDEO ȘI DETALII AICI).

La primul meci oficial după patru luni de zile, Suarez a lăsat însă o impresie excelentă și a fost cel mai bun om al oaspeților. Extrem de ambițios, jucătorul în vârstă de 27 de ani a avut un start excelent și a contribuit decisiv la singurul gol al Barcelonei.

În minutul 3, Suarez l-a găsit excelent pe Neymar, iar brazilianul a deschis scorul la Madrid printr-o execuție plasată.

În minutul 23, vârful catalanilor a fost din nou periculos: a centrat perfect din banda dreaptă, însă Messi, liber în fața porții, nu l-a putut învinge pe Casillas. A fost, poate, momentul psihologic al meciului, Barcelona având o șansă mare să se desprindă pe tabela de marcaj, la mijlocul primei reprize.

În minutul 68, echipa antrenată de Luis Enrique a fost pentru ultima oară cu adevărat periculoasă. Același Suarez a centrat foarte bine înainte să fie schimbat de Pedro, iar Neymar, desprins din marcajul lui Carvajal, a reluat pe lângă poartă printr-o lovitură de cap.

90% a fost procentajul paselor reușite ale lui Suarez în El Clasico

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑