Steaua - Asesoft 86-84. Oaspeții au ratat victoria în ultima secundă



025 октября 2014

**Steaua - Asesoft 86-84.** Oaspeții au ratat victoria în ultima secundă

În direct la Digi Sport 2, Steaua CSM a furnizat surpriza în Liga Naţională. Jucătorii antrenaţi de Niksa Bavcevic au învins pe teren propriu campioana CSU Ploieşti, scor 86-84 (22-31, 24-19, 20-21, 20-13), la capătul unui meci spectaculos.

Oaspeţii au încheiat primul sfert cu un avans de opt puncte, însă la pauza mare diferenţa s-a redus la doar patru puncte. Steliştii au ţinut aproape de adversari şi în sfertul al treilea, iar finalul a fost dramatic.

Roş-albaştrii au reuşit să preia conducerea, după coşul lui Watson, ploieştenii au restabilit egalitatea, însă Everrett le-a adus din nou în avantaj pe gazde, cu 20 de secunde înainte de final, după o acţiune de toată frumuseţea.

Watson a ratat două libere cu nouă secunde înaintea finalului, iar cel mai bun marcator al partidei, cu 20 de puncte, Runkauskas, putea aduce victoria cu o aruncare de trei puncte. Lituanianul a ratat însă, iar Steaua a reuşit a treia victorie în tot atâtea partide.

Cel mai bun jucător al roş-albaştrilor a fost croatul Pankracije Barac, cu 15 puncte şi şase pase decisive.

De la Asesoft, echipă care venea după două victorii consecutive în Eurocup, s-au evidenţiat Runkauskas (20 p, 3 rec), Labovic (14 p), Gerald Lee (13 p) etc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑