Valencia - Elche 3-1. Piatti a contribuit decisiv la toate golurile gazdelor



025 октября 2014

**Valencia - Elche 3-1.** Piatti a contribuit decisiv la toate golurile gazdelor

Valencia și-a revenit după eșecul din etapa trecută și s-a impus în confruntarea cu Elche, scor 3-1.

Sub privirile noului patron, Peter Lim, gruparea de pe Mestalla a marcat trei goluri din corner și a primit pe final unul tot dintr-o lovitură de la colț. Scorul a fost deschis de germanul Mustafi (13), iar avantajul gazdelor a fost dublat doar 5 minute mai târziu de Parejo (18).

Elche n-a învățat din greșelile din prima repriză, iar în minutul 64, Lomban a deviat mingea în proprie poartă. La toate reușitele Valenciei, a centrat același jucător: Pablo Piatti (64). La ultima fază a meciului, "liliecii" au primit al treilea gol din acest sezon pe Mestalla, reușit de Jonathas (92).

După 9 etape, Valencia are 20 de puncte din 27 posibile, însă urmează o "perioadă de foc" pentru echipa lui Nuno Espirito Santo: deplasare la Villarreal, derby-ul cu Levante, iar apoi confruntările cu Athletic Bilbao și Barcelona.

Valencia: Alves - Barragan, Mustafi, Otamendi, Gaya - Javi Fuego, Andre Gomes, Parejo - Piatti ('81 de Paul), Rodrigo (Negredo 84), Alcacer (Ibanez 76)
Antrenor: Nuno Espirito Santo

Elche: Herrera, D. Suarez, Roco, Lomban, Cisma - Mosquera, Adrian (Faycal 79), Rodrigues (C. Herrera 74), Coro (Alvaro 46), Victor - Jonathas.
Antrenor: Fran Escriba

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑