CSM Bucureşti- U Cluj 38-28. Victorie la scor pentru a doua clasată în Liga Națională



026 января 2015

 

**VIDEO** CSM Bucureşti- U Cluj 38-28. Victorie la scor pentru a doua clasată în Liga Națională

CSM Bucureşti nu a avut probleme în disputa cu U Cluj, din etapa a 16-a a Ligii Naţionale. Handbalistele lui Mette Klit s-au impus cu 38-28, dar au motive de îngrijorare. Cristina Vărzaru s-a accidentat în minutul 2 şi nu a mai putut continua meciul.

CSM Bucureşti a învins Universitatea Cluj şi a revenit pe locul 2 în Liga Naţională. Meciul nu a început însă bine pentru echipa lui Mette Klit. Cristina Vărzaru s-a accidentat în minutul 2 şi nu a mai putut continua. Absenţa ei nu s-a simţit însă pe teren.

CSM a controlat jocul şi s-a distanţat pe tabelă, 20-11 . Torstensson i-a dat şi ea emoţii antrenoarei: s-a lovit la picior cu cinci minute înainte de pauză şi a fost scoasă de pe teren. Clujencele au reuşit să puncteze de trei ori consecutiv şi au redus din diferenţă, 20-14.

“Mette ne-a spus în vestiar că este o problem cu accidentările și ne rugăm să nu fie așa și să fim toate sănătoase, pentru că avem nevoie de toată echipa.”, a spus, după meci. Iulia Curea.

Torstensson şi-a reluat locul în echipa în repriza secundă şi a făcut legea pe semicerc: a înscris de 6 ori. Bucureştencele au punctat şi la impresia artistică. Alina Iordache a încercat să înscrie din poartă în poartă în ultima secundă de joc, dar a lovit bara.  S-a terminat 38-28 pentru CSM Bucureşti, care rămâne la patru puncte de liderul HCM Baia Mare.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑