Teja cere întăriri și promite că Dinamo va arăta altfel din retur. Cerințele antrenorului



026 января 2015

 

**VIDEO** Teja cere întăriri și promite că Dinamo va arăta altfel din retur. Cerințele antrenorului

La fel ca în meciurile oficiale, dinamoviştii au luat o mulţime de goluri şi în amicalele din Antalya. Mihai Teja, antrenorul roș-albilor, a vorbit cu şefii şi până în al doilea cantonament mai aşteaptă doi fundaşi.

Dinamo s-a întărit iarna aceasta în atac, deşi erau mari probleme în apărare. Doar Ceahlăul, FC Braşov şi CSMS Iaşi au luat mai multe goluri decât ”câinii” în tur. Şi în cantonamentul din Turcia, Dinamo a încasat 13 goluri în patru amicale.

”Sunt probleme mai ales în defensivă, sper să mai vină câțiva fundași centrali, măcar unu-doi, să vedem ce va fi”, a spus Teja.

Cantonamentul din Turcia al roș-albilor s-a încheiat la fel ca turul din Liga 1, cu o înfrângere la scor adică. În campionat, Astra i-a învins pe ”câini” cu 6-1, iar în amicale danezii de la tineret i-au bătut cu 7-1. După acest rezultat, antrenorul Teja s-a trezit cu un telefon de la finanţatorul Negoiţă.

”Era supărat, normal la 1-7, dar asta este în totalitate responsabilitatea mea. Oricum, sunt sigur că Dinamo va avea o altă față de acum înainte. Nu trebuie să mai trecem prin astfel de momente”, a conchis Teja.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑