Mureșenii au ambiția de a prinde un loc de Europa. ”Avem un lot competitiv!”



026 января 2015

 

**VIDEO** Mureșenii au ambiția de a prinde un loc de Europa. ”Avem un lot competitiv!”

Jucătorii de la ASA Târgu-Mureş au avut un tur de excepţie. Ardelenii speră să reuşească la finalul sezonului o calificare în Europa League. ASA se află la al treilea antrenor în acest sezon, Liviu Ciobotariu.

La primul sezon de Liga 1, ASA Târgu-Mureş a încheiat turul pe locul 5, la egalitate cu vicecampioana Astra. Ardelenii vor începe însă partea a doua a campionatului cu un nou antrenor. După Falub şi Pustai, ASA va fi pregătită de Liviu Ciobotariu în retur.

”Ne înțelegem foarte bine, la fel cum s-a petrecut și cu ceilalți antrenori. Sper să facem o treabă foarte bună și să reușim să terminăm campionatul în primele cinci”, a spus Ioan Hora.

În tur, ASA a fost invincibilă pe propriul teren, unde a primit doar un gol. Jucătorii mureşeni sunt convinşi că pot continua seria rezultatelor pozitive şi în primăvară. Noul lor obiectiv este calificarea în Europa League.

”Ar fi o performanță extraordinară pentru ASA să ajungă în Europa la chiar primul sezon de Liga 1. Important este că s-a reușit formarea unui lot competitiv. Sperăm să facem meciuri cât mai bune și să adunăm cât mai multe puncte”, a spus și Sepsi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑