Valencia-Sevilla 3-1. ”Liliecii” s-au revanșat pentru eliminarea din semifinalele UEL



026 января 2015

**VIDEO** Valencia-Sevilla 3-1. ”Liliecii” s-au revanșat pentru eliminarea din semifinalele UEL

Mestalla este în acest sezon o fortăreață! Sevilla a cedat și ea acolo unde au fost învinse Real Madrid și Atletico! Valencia s-a impus cu 3-1 și și-a luat revanșa în fața echipei care a eliminat-o în sezonul trecut din semifinalele Europa League!

Valencia și Sevilla au oferit un spectacol total în derbyul etapei din Primera Division. Liliecii au început excelent și Negredo a fost aproape de gol (4). Tot fostul atacant al andaluzilor a obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 17, după faultul făcut de Diogo. Dani Parejo a tranformat și liliecii erau în avantaj.

Căpitanul Valenciei a făcut dubla în minutul 32, din pasa excelentă a lui Enzo Perez. Parejo a ajuns la 7 goluri în acest sezon și este cel mai bun marcator al liliecilor.

Sevilla a avut un final de primă repriză extraordinar. Diogo a fost faultat, în opinia arbitrului, de Parejo și a obținut un penalty în minutul 37, iar Bacca a redus din diferență.

Patru minute mai târziu, andaluzii au mai primit o lovitură de la 11 metri, de această dată după un duel între Cancelo și Vitolo.

Însă Diego Alves i-a arătat lui Bacca de ce este un specialist în penaltyuri. Brazilianul a apărat pentru a 18-a oară o lovitură de la 11 metri în prima ligă din Spania.

Scăpată cu bine, Valencia a mai dat o lovitură în minutul 56: Javi Fuego a marcat pentru prima oară în actualul campionat.

Liliecii puteau mări diferența, dar Beto a intervenit senzațional după ce Krychowiak (57) a degajat în Andre Gomes.

Oaspeții putea reveni în joc, dar Denis Suarez (71) nu a găsit spațiul porții la capătul acțiunii lui Gameiro.

Valencia s-a impus cu 3 la 1 și și-a luat revanșa în fața Sevillei după eliminarea din semifinalele ediției trecute din Europa League. Pentru trupa lui Unai Emery urmează duelul cu Espanyol din sferturile Cupei Regelui. Meciul este joi de la 23:00 în direct la Digi Sport 1!

ECHIPELE

Valencia: Diego Alves - Cancelo, Mustafi, Otamendi, Jose Gaya - Javi Fuego, Enzo Perez - Rodrigo (Rodrigo de Paul, 89), Dani Parejo, Andre Gomes (Orban, 80) - Negredo (Paco Alcacer, 84)
Antrenor: Nuno Espirito Santo

Sevilla: Beto - Coke, Pareja (Iago Aspas, 80), Carrico, Diogo Figueiras - Iborra, Krychowiak - Deulofeu, Banega, Vitolo (Denis Suarez, 65) - Bacca (Gameiro, 71)
Antrenor: Unai Emery

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑