Viitorul lui Hagi a plecat în cantonament. ”Păcat că nu vine și Chivu cu noi”, spun jucătorii



026 января 2015

 

**VIDEO** Viitorul lui Hagi a plecat în cantonament. ”Păcat că nu vine și Chivu cu noi”, spun jucătorii

Puştii lui Hagi ar fi vrut să-l aibă alături şi pe Chivu la plecarea în Antalya. Fostul căpitan al naţionalei s-a întors pe teren săptămâna trecută la antrenamentele Viitorului, însă nu va reveni în fotbal.

Viitorul lui Hagi va petrece următoarele două săptămâni în cantonament în Antalya. După ce s-au antrenat cu Chivu, jucătorii ar fi vrut să-l aibă în continuare alături pe fostul căpitan al naționalei.

”Noi mergem la pregătire. Am plecat în stagiu în Turcia, unde avem multe meciuri. Să vedem cum ne prezentăm. Cristi a venit doar la un antrenament, atâta tot”, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al Viitorului.

„Din câte am vorbit cu el, știam că n-o să vină, deși noi ne dorim cu toții. Ne-ar ajuta foarte mult experiența lui”, a spus Cristian Daminuță.

Chivu n-a plecat cu Viitorul în cantonament, dar Hagi tot se va baza pe doi jucători cu experienţă. Pârvulescu a fost împrumutat de la Steaua, iar veteranul Cătălin Munteanu a venit liber de contract.

„E foarte important Cătălin Munteanu, e un jucător de mare valoare, cu experiență, ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, a mai spus Daminuță.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑