Saint-Etienne - PSG 0-1. Parizienii s-au impus după un penalty controversat



026 января 2015

 

**VIDEO** Saint-Etienne - PSG 0-1. Parizienii s-au impus după un penalty controversat

PSG e la trei puncte de primul loc din Franţa, ocupat de Lyon. Parizienii s-au impus la limită Pe terenul lui Saint Etienne, graţie unui penalty acordat destul de usor.

Paris Saint-Germain a rămas la trei puncte de liderul din Ligue 1, Olympique Lyon, după ce a învins-o pentru a treia oară în acest sezon pe Saint-Etienne. Echipa lui Laurent Blanc s-a impus grație unui penalty acordat foarte ușor de arbitrul Ruddy Buquet, pentru un presupus henț comis de Jeremy Clement.

Ibrahimovic a transformat impecabil și a ajuns la șapte reușite în poarta lui Saint-Etienne în ultimele patru confruntări. Verzii au ripostat în minutul 64, când Yohan Mollo a fost blocat de Thiago Silva. Finalul jocului a aparținut tot parizienilor, care își puteau majora avantajul în minutul 70, dar Baysse l-a contrat la timp pe Ibrahimovic.

Apoi, Pastore a realizat faza serii: i-a pasat genial lui Cavani, care l-a lobat pe Ruffier, însă mingea a lovit transversala.

În minutul 90+2, Ibrahimovic a vrut să protejeze mingea într-un duel cu un adversar, dar l-a văzut venind din lateral și pe Romain Hamouma, pe care l-a atacat dur, cu talpa direct pe genunchi!

După 1-0 cu Saint-Etienne, PSG o va înfrunta în runda următoare pe Rennes, vineri, de la 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Saint-Etienne - PSG 0-1
A marcat: Ibrahimovic 60

Saint-Etienne: Ruffier - Theophile Catherine, Baysse, Perrin, Tabanou - Hamouma, Lemoine (N’Guemo 82), Clement, Mollo (Bamba 82) - Erdinc (Saint-Maximin 67), Van Wolfswinkel
Antrenor: Christophe Galtier

PSG: Sirigu - MarquinhosThiago Silva, David Luiz, Maxwell - Verratti (Cabaye 85), Thiago Motta, Matuidi - Lucas (pastore 75), Ibrahimovic, Cavani (Lavezzi 84)
Antrenor: Laurent Blanc


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑