Milsami Orhei a invins superclubul asiatic Pohang, in cantonamentul din Turcia. Cu ce scor au castigat vulturii



026 января 2015

Victorie superba pentru Milsami Orhei in cantonamentul din Turcia. Vulturii au invins, intr-un amical, echipa sud-coreeana Pohang, cu scorul de 3 la 1. A fost meciul lui Milsami contra celui mai titrat club de fotbal din Asia.


Pohang Steelers a cucerit de 3 ori Liga Campionilor Asiei in trecut, mai mult decat orice alta echipa. Sud-coreenii au dominat prima repriza si au avut ocazii imense de a marca. Asiaticii au ratat si un penalty. In partea secunda deja Milsami a dictat jocul. Orheienii au fost, insa, mai eficienti in fata portii. Monday a inscris cu capul dupa o centrare din corner a lui Patras.  

 

In cateva momente Milsami a facut 2 la 0. Unul din fundasii sud-coreeni a deviat in propria poarta balonul centrat de Patras. Apoi ambele echipe au obtinut cate un penalty. Pohang l-a transformat pe al sau, iar formatia din Orhei a ratat. Totusi, clubul moldovean a fortat si a mai marcat o data. Patras a centrat in careu, portarul advers a scapat mingea din maini si Monday a stabilit scorul final de 3 la 1, in favoarea echipei Milsami. 

 

Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI: “ A fost un meci interesant şi ce e important, foarte util pentru noi. Cred că am jucat cu mult mai organizat atât în apărare, cât şi în atac.” 

 

Acesta a fost al 2-lea amical jucat de Milsami in cantonamentul din Turcia. Acum cateva zile, echipa din Orhei a remizat cu formatia Atyrau, din Kazahstan, scor 1 la 1. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: milsami orhei, Pohang, turcia,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑