Nationala de tineret a Moldovei a plecat cu capul sus de la Cupa CSI. Pe ce loc a incheiat turneul



026 января 2015

Nationala de tineret a Moldovei a plecat cu capul sus de la Cupa CSI, fiind neinvinsa in cele 5 meciuri jucate. Totusi selectionata lui Igor Ursachi a incheiat turneul doar pe locul 9. Aseara in ultima partida, Moldova a trecut de Letonia, castigand in urma loteriei penalty-urilor.

 

Neinvinsa in grupa, dupa 3 remize, dar eliminata din play-off, selectionata de tineret s-a luptat la Cupa CSI doar pentru locurile 9-12. Dupa ce au invins-o pe Estonia cu 3 la 2, in meciul pentru pozitia a 9-a, tricolorii mici au intalnit-o aseara pe Letonia. La fel ca si in grupa, meciul s-a incheiat la egalitate 1 la 1. De aceasta data Moldova a deschis scorul prin Dmitri Semirov, iar letonii au egalat in minutul 75, in urma unui penalty.

 

Marcatorul golului a fost Reinis. Dupa cele 90 de minute regulamentare, scorul a fost 1 la 1, iar castigatoarea s-a decis in urma loviturilor de departajare. S-au executat impecabil cate 5 penalty-uri de fiecare parte, dupa care goalkeeperul nostru Radu Mitu a aparat si i-a acorat Moldovei sansa de a inchide meciul.

 

Mijlocasul Sheriff-ului Vadim Paireli a executat bine, iar tricolorii s-au impus la penalty-uri cu 6 la 5, incheind turneul din acest an fara nici o infrangere, dar abia pe locul 9.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑