Golgheterul Franței s-a accidentat. Lyon are 7 victorii la rând în Ligue 1



026 января 2015

 

**Golgheterul Franței s-a accidentat.** VIDEO Lyon are 7 victorii la rând în Ligue 1

Alexandre Lacazette (23 de ani) domină autoritar clasamentul golgheterilor din Franța, reușind 21 de goluri în 22 de partide disputate până acum cu Lyon. În ultimele 6 meciuri, Lacazette a marcat de 10 ori, inclusiv o reușită decisivă în partida din weekend cu Metz (2-0).

Dar Lacazette nu a putut termina meciul pe teren, fiind înlocuit în minutul 34 din cauza unei întinderi musculare. Acum, antrenorul Hubert Fournier se teme că atacantul său va lipsi mai multe săptămâni de pe gazon, accidentarea picând "în cel mai prost moment posibil".

În acest moment, Lyon conduce clasamentul din Franța cu trei puncte față de Marseille și șapte față de PSG, Olympique având la activ 7 victorii consecutive. Meciurile grele încep însă abia acum, iar Lyon nu se poate baza nici pe Lacazette, nici pe câțiva fotbaliști care participă în această vară la Cupa Africii, în Guineea Ecuatorială.

Conform primelor estimări, Lacazette va lipsi de pe gazon o săpămână, astfel ca va rata partida cu AS Monaco, din etapa viitoare. Tot ce speră staff-ul medical al lui OL este să-l recupereze pe Lacazette până la ora partidei de pe Gerland cu PSG (8 februarie).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑