Arsenal s-a calificat in optimile Cupei Angliei. Care este scorul cu care au invins formatia Brighton



026 января 2015

Arsenal merge in optimile Cupei Angliei. Tunarii au invins formatia Brighton, scor 3 la 2, si spere sa-si apere trofeul cucerit anul trecut. In acelasi timp, alte 2 echipe din prima liga engleza s-au calificat in etapa urmatoare a cupei.

 
Arsenal a pus repede la respect echipa adversa. Walcott a inscris deja in minutul 2. Oaspetii au continuat sa combine elegant si au reusit sa se desprinda pe tabela de scor. Ozil a marcat, fiind servit de Rosicky. Brighton and Hove, echipa din esalonul secund al Angliei, nu a cedat. In repriza a doua gazdele au redus din diferenta, prin O'Grady. Arsenal i-a temperat pe adversari dupa doar 9 minute. Cel mai activ jucator al tunarilor, Rosicky a trimis un sut imparabil spre poarta. 

 

Brighton a mai inscris o data, prin Baldock, insa acesta a fost si ultimul gol al intalnirii. Arsenal, detinatoarea Cupei Angliei, a castigat cu 3 la 2 si s-a calificat in optimi de finala. Tot ieri, alte 2 echipe din Premier League au patruns in runda urmatoare a competitiei. West Ham a batut-o cu 1 la 0 pe Bristol, in deplasare. Aston Villa a obtinut si ea greu calificarea, reusind sa invinga acasa gruparea Bornemouth, scor 2 la 1. Gil a fost autorul unui gol fabulos. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: arsenal londra, Cupa Angliei, Brighton,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑