Revenire cu noroc pentru Artur Ionita. Cu ce scor a castigat echipa la care joaca in campionatul Italiei



026 января 2015
 width=
Revenire cu noroc pentru Artur Ionita. Singurul jucator moldovean din campionatul Italiei, a jucat aseara ultimile 15 minute pentru echipa sa Hellas Verona, care a reusit o victorie la limita. Lider autoritar in Italia continua sa fie Juventus Torino, cea care are doar o infrangere in cele 20 de etape jucate.


Dupa un dus rece in fata campioanei Juventus Torino, 1 la 6 in Cupa si 0 la 4 in campionat, echipa lui Artur Ionita, Hellas Verona a reusit sa-si revina. Aseara Verona a invins-o la limita, pe teren propriu, cu 1 la 0 pe Atalanta. Singurul gol al echipei lui Andrea Mandorlini a fost marcat de atacantul spaniol, Javier Saviola. La gazde dupa o pauza indelungata, cauzata de o accidentare, moldoveanul Artur Ionita a revenit pe gazon si a bifat ultimele 15 minute de joc. Tot ieri, liderul din Serie A, Juventus Torino, a reusit o noua victorie, 2 la 0 cu Chievo. Vedeta torinezilor Paul Pogba a deschis scorul, iar golul doi i-a apartinut fundasului Stephan Liechtsteiner.

 

Cu acest succes Juventus s-a indepartat la 7 puncte in fata clasamentului. Torinezii au profitat si de faptul ca in aceeasi etapa urmaritoarea As Roma a reusit doar o remiza, 1 la 1 in deplasare cu Fiorentina. La golul gazdelor inscris de Mario Gomez, Roma a replicat prin reusita lui Ljajic.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Artur Ionita, Hellas Verona, campionatul italiei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑