”Noul Sânmărtean” e deja în Ghencea. „Steaua nu mai are nevoie de mijlocași. Doar de un atacant”



026 января 2015

 

**VIDEO** ”Noul Sânmărtean” e deja în Ghencea. „Steaua nu mai are nevoie de mijlocași. Doar de un atacant”

Steaua continuă să fie cea mai atractivă echipă din România, atât pentru fotbaliștii autohtoni, cât și pentru cei din străinătate. Helmuth Duckadam, directorul de imagine al Stelei, spune, însă, că nu au nicio șansă fotbaliștii care se autopropun în Ghencea.

„Am citit și eu pe un site că un jucător s-a oferit singur să vină la Steaua. Mi se pare puțin probabil ca Steaua să facă un transfer un jucător care se autopropune. Eu cred că un jucător de valoare are un impresar, care vine și discută, nu se cere el singur”, a spus Duckadam, aluzie la argentinianul Marcelo Canete, prezentat ca ”înlocuitorul lui Sânmărtean”.

Eroul de la Sevilla susține că Steaua nu mai are, oricum, nevoie de mijlocași, întrucât are destui jucători de acest profil în lot.

„Eu sunt de părere că la Steaua nu mai trebuie mijlocași la ora actuală. Steaua a făcut investiții mari, lumea uită de acestea, uită de Stanciu, Breeveld, Iancu. Acolo sunt câteva milioane bune. Până acum nu au reușit să se impună, dar sper că în acest retur să o facă”, a explicat directorul de imagine al echipei din Ghencea.

De altfel, Breeveld, unul dintre cei nominalizați de Duckadam, a declarat astăzi că poate fi el cel care să-i ia locul lui Sânmărtean în linia mediană a campioanei.

În schimb, Helmuth Duckadam a reiterat că Steaua are nevoie de un atacant. Nu e prima oară când fostul mare portar spune asta.

„Mie îmi e simplu să-mi dau cu părerea, cu ce văd de afară. Patronul își face, însă, calculele lui, economice și de altă natură. De afară eu văd că Stelei îi lipsește încă un atacant, de gabarit, puternic. Și tânăr și de viitor dacă se poate. În vară Steaua vrea să facă o figură frumoasă în cupele europene. Doamne ferește să pățească Keșeru cum a pățit Rusescu”, a mai spus Duckadam, care nu crede că atacantul Claudiu Keșeru va pleca în această iarnă:

„Eu cred că va rămâne Keșeru până la vară, cel puțin. Nu am auzit de o ofertă concretă. Doar de interes, din partea unora sau altora, dar nimic concret. Dacă va veni o ofertă foarte bună pentru club, cred că va fi luată în calcul, însă”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑