Continuă contrele între Steaua și Iordănescu: ”Băieții, la lot, doar cu două zile înainte de meciuri”



026 января 2015

 

**VIDEO** Continuă contrele între Steaua și Iordănescu: ”Băieții, la lot, doar cu două zile înainte de meciuri”

Steaua a plecat în Antalya, unde va realiza al doilea stagiu de pregătire al iernii, dar antrenorul și șefii echipei au parte de o nemulțumire.

Începând cu 3 februarie, tot la Belek, în Turcia, are loc un cantonament al naționalei divizionare, coordonat de Anghel Iordăenscu, la care vor fi convocați cel puțin șapte fotbaliști ai roș-albaștrilor, ceea ce înseamnă că Gâlcă nu va putea miza timp de 12 zile pe Latovlevici, Papp, Luchin, Chipciu, Tănase, Bourceanu, Keșeru și Rusescu. Acestora li se vor putea adăuga Cojocaru, Stanciu și Prepeliță.

Campioana și-a manifestat nemulțumirea față de acțiunea programată de FRF, la fel cum a făcut-o, mai direct, și Sorin Cârțu, antrenorul Universității Craiova. Helmuth Duckadam, directorul de imagine al Stelei, a încercat să explice la Fotbal Club, la Digi Sport, de ce sunt nemulțumiți cei din Ghencea.

„Cu siguranță, eu spun că e foarte bine că echipa națională sau selecționerul încearcă să descopere noi jucători pentru lot, dar cred că în această perioadă de pregătire, băieții ar trebui chemați doar cu două zile înaintea acelor partide amicale și cealaltă parte să rămână la cluburi, pentru că antrenorii de la Steaua, Craiova și de la celelalte cluburi de unde mai cheamă nea Puiu la echipa națională au un anumit regim de pregătire, sunt într-o anumită perioadă, și atunci automat nu ai cum să continui această pregătire la echipa națională mai departe.

Nu sunt împotrivă să meargă la echipa națională, din contră, ne bucurăm să avem cât mai mulți jucători, dar cred că ar fi bine să fi mers doar înainte de meciuri.

În al doilea stagiu de pregătire ai multe meciuri de pregătire, atunci fiecare antrenor vrea să-și cristalizeze primul unsprezece pentru retur”, a declarat Duckadam.

În Antalya, Steaua va disputa patru jocuri de verificare și doar la primul, pe 31 ianuarie, cu Sturm Graz, Gâlcă va avea tot lotul la dispoziție.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑