Steliștii sunt avertizați, după ce l-au adus pe Tamaș: "E capricios, are nevoie să fie motivat!"



026 января 2015

 

**VIDEO** Steliștii sunt avertizați, după ce l-au adus pe Tamaș:

Ciprian Marica este convins că atât Gabi Tamaș, cât și Gicu Grozav vor ajunge jucători de bază la Steaua și la Dinamo, dar îi atenționează pe cei de acolo că ambii fotbaliști au nevoie de o atenție deosebită.

Internaționalul, în vârstă de 29 de ani, speră ca la finalul săptămânii viitoare să reintre în garnitura celor de la Konyaspor. ”Măcar 10-20 de minute să joc și eu pe final, pentru început, după care din ce în ce mai mult”, a spus Marica, într-un interviu pe care l-a acordat pentru ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Chestionat în privința noii achiziții a Stelei, Gabi Tamaș, Marica a replicat:

”Tamaș are calitate, este un jucător valoros iar dacă cei de la Steaua vor reuși să-l motiveze, atunci Gabi va fi un fundaș arțăgos, puternic, de care greu reușești să treci.

Este adevărat ce este capricios, dar este foarte bun. Are nevoie să fie motivat, dar va face treabă bună. Trecerea de la Dinamo la Steaua, toate aceste discuții, îl vor motiva. Poate că la început publicul va fi ostil, dar Gabi este un caracter puternic, a trecut și prin clipe mai grele”, a spus Marica.

Chestionat ce jucător dinamovist crede el că n-ar juca niciodată la Steaua, Marica a replicat:

”Am avut o discuție cu Torje și mi-a spus că niciodată nu va juca pentru Steaua.”

Ciprian Marica crede că și Dinamo are în lot un fotbalist capricios, la fel ca Tamaș de la Steaua.

”Grozav îmi place foarte mult, este talentat, va aduce acel plus de calitate de care Dinamo are nevoie, este capricios, are nevoie să fie periat permament, să fie susținut de oameni, dar poate reajunge la echipa națională”, a conchis Marica la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑