Nu toată lumea critică noua siglă a Stelei. ”Și Șahtior și-a schimbat stema. Lumea se modernizează”



026 января 2015

 

**VIDEO** Nu toată lumea critică noua siglă a Stelei. ”Și Șahtior și-a schimbat stema. Lumea se modernizează”

În aceeași zi în care au apărut niște declarații din partea lui Gigi Becali legate de noua siglă a Stelei, Ciprian Marica, vârful celor de la Konyaspor, a spus că cei din Ghencea nu trebuie să fie prea stresați de acest aspect.

Potrivit președintelui executiv al Stelei, Valeriu Argăseală, gruparea din Ghencea se va numi în returul actualei ediții de campionat FCSB iar pe tricouri va fi inscripționată noua siglă în opt colțuri și crucea în mijloc.

Unul dintre cei care susține această modificare, legată de siglă, este Ciprian Marica, unul dintre fotbaliștii importanți ai naționalei.

”E chiar draguță noua siglă a Stelei, mie îmi place. Șahtior Donețk și-a schimbat stema și nu a mai spus nimeni nimic, sunt și alte echipe mari care s-au rebranduit, care-i problema?

Numele trebuie să rămână, trebuie păstrat. Nici la Dinamo nu m-ar deranja dacă ar apărea o altă emblemă. Ne schimbăm calculatoarele, vin altele noi. Este ok, dar înaintăm, ne modernizăm”, a spus Marica, într-o intervenție găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑