EXCLUSIV Rapid așteaptă marți în cantonament un internațional ceh, de 27 de ani, care a jucat la Fulham



026 января 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Rapid așteaptă marți în cantonament un internațional ceh, de 27 de ani, care a jucat la Fulham

Dinu Gheorghe continuă să rămână informat cu privire la ceea ce se întâmplă la Rapid, în ciuda faptului că nu mai este președintele clubului.

În direct, la emisiunea Digi Sport Special, ex-oficialul Rapidului a dezvăluit că marți, 26 ianuarie, clubul din Giulești mai așteaptă un jucător de valoare care să semneze cu vișiniii. Este vorba de un mijlocaș central, în vârstă de 27 de ani, care a evoluat ultima oară la Slavia Praga.

„Pancu, Săpunaru și Daniel Niculae au jucat afară. Pentru jucătorii străini veniți acum la Rapid va fi mai ușor, pentru că cei trei îi vor lua sub aripa lor și îi vor ajuta să se acomodeze.

Mai trebuie doi fundași centrali neapărat. Din ce știu eu, mai vine un jucător ceh mâine, mijlocaș central, 26-27 de ani, internațional, a jucat și vreo două meciuri în naționala Cehiei.

Nu are importanță că mai sunt eu sau nu acolo, îmi doresc să se formeze cât mai repede o echipă competitivă și să se salveze Rapid de la retrogradare”, a declarat Dinu Gheorghe.

Mijlocașul central ceh care este așteptat la Rapid este Marcel Gecov, care a evoluat în carieră la Slovan Liberec, Fulham, Gent și Slavia Praga. Momentan, fotbalistul de 27 de ani este liber de contract și ar urma să vină la Rapid cu un contract până în vară, cu opțiune de prelungire dacă echipa va reuși salvarea de la retrogradare.

Gecov are o singură convocare la naționala mare a Cehiei, la un meci amical din 2011, pierdut în fața Norvegiei, cu 3-0. Mijlocașul a evoluat în ultimul său meci la Slavia Praga în luna septembrie a anului trecut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑