Un debutant a marcat superb și a blocat drumul lui Liverpool în UEL. A marcat și din ultimul penalty al turcilor



026 февраля 2015

 

**VIDEO** Un debutant a marcat superb și a blocat drumul lui Liverpool în UEL. A marcat și din ultimul penalty al turcilor

VIDEO Beșiktaș - Liverpool 1-0 (5-4 d.l.d.). La debutul în cupele europene, Tolgay Arslan a înscris un gol de toată frumusețea, care a trimis în prelungiri meciul dintre Beșiktaș Istanbul și Liverpool, din 16-imile de finală ale UEFA Europa League. În cele din urmă, turcii i-au eliminat pe britanici la loviturile de departajare și s-au calificat în optimile competiției.

Arslan (24 de ani) a punctat chiar la primul șut pe poartă, în minutul 72, la 11 minute de la intrarea pe teren din postura de rezervă. Mingea i-a fost așezată cu călcâiul de Demba Ba, iar reluarea sa din prima, cu stângul, a fost imparabilă. Fără golul său, meciul s-ar fi încheiat, cel mai probabil, cu scorul de 0-0, iar britanicii ar fi mers mai departe.

Arslan a transformat și penalty-ul decisiv al lui Beșiktaș, ultimul din seria de 5, înainte ca Dejan Lovren, fundașul lui Liverpool, să arunce în aer de bucurie tribunele Stadionului Olimpic Ataturk cu mingea trimisă peste poartă.

Pe finalul timpului regulamentar, mijlocașului turco-german a făcut și o demonstrație de virtuozitate tehnică, driblând mai mulți jucători ai lui Liverpool la rând la o fază încheiată cu un corner pentru gazde.

Tolgay Arslan s-a născut în Germania, la Paderborn, iar primul său club a fost Grun-Weiß Paderborn (1996-2003). S-a transferat, apoi la Hamburg, unde a stat la juniori până în 2009, când a făcut pasul la echipa mare. A jucat la gruparea din nordul Germaniei până în 2015, cu pauză de un sezon (2010-2011, când a jucat la Alemannia Aachen). Din această iarnă s-a transferat la Beșiktaș.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑