Florin Cernat a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1, după o fază de efect



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Florin Cernat a marcat primul gol de la revenirea în Liga 1, după o fază de efect

VIDEO Oțelul - FC Viitorul. Victoria pe care elevii lui Florin Marin au obținut-o, în runda trecută, în fața campioanei, pe ”Arena Națională”, pare a fi revigorat gruparea gălățeană.

Cu un Florin Cernat (35 de ani) în mare formă, Oțelul a marcat de două ori în poarta celor de la Viitorul, în primele 45 de minute ale întâlnirii de la Galați. Fotbalistul, care a spus că el este cel care ar trebui să joace în linia mediană a celor de la Steaua, pentru că are aceeași valoare ca și Sânmărtean, a fost omul reprizei pentru moldoveni.

Mai întâi, Cernat a centrat perfect din corner la faza primului gol marcat de Miron, din minutul 5, pentru ca mai apoi fosta campioană a României din 2011 să facă 2-0, după o combinație între Cernat și Tavares.

Înainte ca Cernat să marcheze, cei de la FC Viitorul au avut șansa egalării, prin Daminuță, numai că șutul acestuia a lovit bara porții lui Abraham.

Pentru Florin Cernat, acesta este primul său gol de la revenirea în România. Apoi, Cernat a marcat pentru 3-0, în minutul 58, dintr-o lovitură liberă executată perfect. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑