Kerber a câștigat și turneul de la Stuttgart, după finala cu Wozniacki. Are 11 victorii la rând pe zgură



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Kerber a câștigat și turneul de la Stuttgart, după finala cu Wozniacki. Are 11 victorii la rând pe zgură

ÎN DIRECT la Digi Sport, Angelique Kerber (27 de ani) a câştigat turneul WTA de la Stuttgart, în finala căruia a învins-o, duminică, în trei seturi, 3-6, 6-1, 7-5, pe daneza Caroline Wozniacki, cea care o eliminase în semifinale pe reprezentanta României, Simona Halep.

Pentru acest succes, Kerber a fost recompensată cu 470 de puncte WTA, un cec în valoare de 100.000 de euro şi un automobil oferit de Porsche, sponsorul competiţiei de la Stuttgart. La 27 de ani, Angelique Kerber, ocupanta locului 14 mondial, şi-a trecut în palmares al doilea titlu consecutiv din acest sezon, după succesul înregistrat în urmă cu o săptămână la Charleston (SUA), şi al 5-lea din cariera sa în circuitul WTA. Pe zgură, Kerber are 11 victorii consecutive.

Kerber a revenit spectaculos în finala de la Stuttgart, după ce a pierdut fără drept de apel primul set, după 32 de minute. Peste încă o jumătate de oră, scorul devenea egal, pentru că nemțoaica și-a ridicat nivelul jocului și a câștigat cu 6-1 manșa secundă.

În setul trei, Wozniacki a condus cu 3-1 și 5-3, având la un moment dat avantaj de 30-15, adică două mingi până la victorie. Kerber a reușit însă break-ul salvator, a egalat la 5, iar apoi a profitat de momentul său bun și a încheiat partida după două ore și patru minute: 3-6, 6-1, 7-5.

"Micile detalii au făcut azi diferența. Am avut 5-3 și 30-15, meciul se putea încheia cu victoria oricăreia dintre noi, dar Angelique a profitat de ocaziile sale. Suntem bune prietene, petrecem timp împreună, ne antrenăm, mereu e frumos să joci contra amicelor tale într-o finală. Normal că vrei să câștigi, dar dacă nu o faci, te bucuri pentru prietena ta", a declarat Caroline Wozniacki (24 de ani), care va primi 305 puncte WTA și un cec de 53.548 de euro. Ambele jucătoare au avut câte 8 șanse de break pe parcursul finalei, dar Kerber a transformat cinci, iar Wozniacki doar trei.

Kerber arată o formă impresionantă pe zgură. La Stutgart, ea a câștiat cel de-al doilea turneu consecutiv, după triumful înregistrat la Charleston (SUA), săptămâna trecută. Kerber are 11 victorii consecutive și, pentru a doua oară în carieră, a reușit să învingă în aceeași săptămână două sportive de Top 10 WTA: Maria Sharapova și Caroline Wozniacki. Mai reușise această performanță doar în 2012, la Cincinnati.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑