Finala Cupei României l-a încântat pe selecționer. Luminița Huțupan: “Meci de Champions League”



026 апреля 2015

**VIDEO** Finala Cupei României l-a încântat pe selecționer. Luminița Huțupan: “Meci de Champions League”

HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti au oferit un meci spectaculos în finala Cupei României. Cele două echipe sunt favorite să se întâlnească şi în ultimul act al Ligii Naţionale.

HCM Baia Mare are moralul ridicat înaintea meciurilor din play-off-ul Ligii Naționale, după succesul cu CSM Bucureşti, în Cupă. Experienţa meciurilor din Liga Campionilor a înclinat balanţa în favoarea jucătoarelor antrenate de Tone Tiselj. Echipa din Maramureş a ajuns la şase trofee cucerite în ultimele trei sezoane.

“Acest meci a fost, părerea mea, un meci de Champions League, unde nu au cedat sub nicio formă.”, a spus Luminița Huțupan, antrenor secund la HCM, după joc.

Selecţionerul Tomas Ryde a fost mulţumit de handbalul prestat. Câteva dintre rivalele din finala Cupei vor fi colege la națională, la dubla cu Serbia, din iunie. “Sunt foarte bucuros pentru nivelul la care sunt jucătoarele române. Îmi doream de mult să o văd pe Melinda Geiger evoluând așa. Iar Tătar a jucat foarte bine în apărare, acest lucru este important pentru mine.”, a declarat Ryde.

Atât HCM Baia Mare, cât şi CSM Bucureşti, vor debuta sâmbătă, în direct la Digi Sport, în sferturile play-off-ului Ligii Naţionale.

Campioana va juca pe terenul lui CSM Ploieşti, în timp ce echipa din Capitală va evolua tot în deplasare, la Brăila. Ambele echipe sunt convinse că se vor reîntâlni în finala competiţiei.

“Momentan e o finală de Cupa României, să ne bucurăm pentru asta. Ne bucurăm că am putut să jucăm acasă și le dedicăm acestor oameni minunați Cupa.”, a spus și Paula Ungureanu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑