Cernat: ”Încerc să joc cât mai bine pentru ca Oțelul să fie și la anul în Liga 1”



026 апреля 2015

 

**VIDEO** Cernat: ”Încerc să joc cât mai bine pentru ca Oțelul să fie și la anul în Liga 1”

VIDEO Oțelul - FC Viitorul 3-0. Florin Cernat, ”MVP”-ul partidei de la Galați, crede că echipa sa mai are șanse pentru a se salva de la retrogradare.

Oțelul pare a fi renăscut după victoria pe care a obținut-o, în etapa trecută, în fața Stelei pe ”Arena Națională. Și atunci, dar și acum, contra celor de la Viitorul, Florin Cernat (35 de ani) a jucat foarte bine.

”Decarul” gălățenilor a ieșit la rampă în partida cu Viitorul, prin cele două goluri marcate, prin pasa de la reușita lui Miron, dar și prin alte execuții de efect.

”Nu mă așteptam la o asemenea diferență, dar la un joc bun, da, mai ales că veneam după acea victorie frumoasă de la Steaua. Am crezut în băieți că vom câștiga”, a spus Cernat.

Mijlocașul, care s-a autopropus la Steaua, crede în șansele Oțelului de a se salva.

”Încerc să joc cât mai bine în fiecare meci, să dau cât mai mult pentru a ajuta această echipă să joace în continuare în Liga 1. Este greu, dar sperăm.

Victoria cu Steaua a venit cam târziu, așa este, dar sperăm să câștigăm cât mai multe puncte până la final”, a conchis Cernat, la flash-interviul acordat la final.

Următorul meci al gălățenilor este cel de la Mediaș, din etapa viitoare. Gaz Metan - Oțelul se va juca joi, 30 aprilie, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑