20 de ani de așteptare trebuie răsplătiți! Suporterii lui Torino și-au dezbrăcat eroii după meci



026 апреля 2015

 

**VIDEO** 20 de ani de așteptare trebuie răsplătiți! Suporterii lui Torino și-au dezbrăcat eroii după meci

VIDEO Torino – Juventus 2-1. Matteo Darmian și Fabio Quagliarella au pus capăt unei perioade de 20 de ani de așteptare pentru suporterii lui AC Torino, care din 1995 nu mai trăiseră bucuria unei victorii în derby-ul local cu Juventus. Iar așteptarea lor trebuia răsplătită, astfel că jucătorii granata au fost dezbrăcați pe teren.

Succesul e cu atât mai important pentru fani cu cât el împiedică pe Juventus să sărbătorească un nou titlu în Italia, chiar pe terenul rivalei locale. Juve putea deveni matematic din nou campioană dacă învingea pe Olimpico.

Ultima oară când Torino învingea pe Juventus, în aprilie 1995, scorul era identic cu cel de duminică, 2-1. Un rezultat care acum păstrează formația antrenată de Giampiero Ventura în luptă pentru un loc de Europa League, fiind la 3 puncte în urma Sampdoriei, ocupanta locului 5.

Fluierul de final a declanșat o adevărată nebunie în rândul fanilor lui AC Torino, care a intrat pe teren și efectiv au smuls echipamentul de pe jucătorii favoriți, pentru a avea o amintire dintro zi istorică, ziua unui succes în derby.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑